IT Stugan

Online information

Konstant så fylls Internet på med information, det kan vara svårt att förstå hur mycket online information det finns. Det skapas sidor för sportklubbar och det öppnas webbutiker som säljer kläder, klockor, choklad och tårtor. Det finns allt möjligt idag på Internet. Det gäller att hitta det och där är Google värdledande på att fånga in alla sidor och lagra dessa i sin sökmotor.

Internet

Att söka på nätet hör till det vardagliga idag. De flesta söker på Google och googla har blivit ett ord man använder istället för att säga att man söker. Visst det finns andra sätt att söka på än Google men när de är så stora som de är, varför använda sig av något annat.

Internet är något som alla använder sig av idag både privat och i arbete. Man sitter på tåg och i bussar och surfar på sina smarta telefoner och sina surfplattor. Man är ständigt uppkopplad mot Internet. Tekniken i hemmen förändras med den ständiga uppkopplingen, det kommer smarta kylskåp som säger till i din mobil när mjölken är slut.

Du kan larma av och tända belysningen i ditt hem trots att du kanske befinner dig på andra sidan jordklotet. Ingenting känns omöjligt med den ständiga uppkopplingen. Det gäller att komma på den ultimata lösningen till någon som alla måste använda så har man framtiden räddad.