IT Stugan

Tillbehör till våra digitala enheter

Trots att våra smarta telefoner och surfplattor kan göra så mycket för oss i vardagen så kan de faktiskt göra mer med de rätta tillbehören. Har du ingen bra shop för mobiltillbehör där du bor ska du veta att det finns ett gediget utbud online. Enkelt och smidigt kan du sitta hemma i lugn och ro och välja vilka tillbehör du vill ha, sedan kommer de med posten.

Få bättre ljud

Även om våra digitala enheter kan mycket går det inte att komma ifrån att ljudet blir lidande av att telefonerna är så små. Även surfplattornas inbyggda högtalare är i minsta laget för att ge bra ljud. Räddningen kan vara bluetooth-högtalare som gör att du kan se en film eller ett underhållningsprogram med full behållning men se upp, det fuskas mycket med bärbara högtalare kolla noga innan du bestämmer dig för köp.

Bra tillbehör är inte allt om telefonen inte är bra

En hållare till din smarta telefon eller till din surfplatta är nära nog ett måste för att du ska få ut maximalt av din enhet. Tittar du på film blir det ju tröttsamt att i längden sitta och hålla i enheten. Skriver du mycket på din surfplatta behöver du en hållare som lutar den lagom mycket. Men viktigast är att din telefon är av bra kvalitet för att allt ska fungera.